19-10-06

de botten van mijn dromen!

 

Vandaag ging ik met mijn zus shoppen. 

 

Zonder het echt af te spreken werd het een botten-shop-dag.  Zij op zoek naar botten die ze al eens gezien had op een reclameblaadje in een boekje, ik zonder een echt gedacht.

 

Ik wees haar erop dat botten zoeken met een specifiek gedacht echt wel moeilijk is, want er is altijd wel een detailke dat niet zo is als in je gedachten!!!  Nu, na veel (heel veel) winkels (niet dat het ons te veel werd hoor, dat niet!) vond ze dan toch haar droombotten!

 

Ondertussen had ik een poster gezien met daarop...

janet&janet

                                                 deze botten van janet&janet!

 

Oh, wat een prachtige botten, maar duur!!!

 

Dus ben ik nu op zoek naar deze botten maar dan het liefst in het zwart.  Wie ze al ergens heeft zien staan, laat mij aub iets weten en ik zal je eeuwig dankbaar zijn.  (en als je ze zou willen sponseren nog dankbaarder! hihi)

 

21:13 Gepost door kat in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

botten En kmoet eerlijk zijn de commentaren van de 'droombotten' zijn voorlopig ook positief (natuurlijk dat daddy er weer es moest mee lachen...nog een paardenbroek en ge kunt weg si...maar gelukkig weten we ondertussen dat hij niet bepaald de persoon is waar je mening moet aan vragen mbt kledij en schoensel) Vant weekend in gent geweest ma sascha niet gedaan, giraldo was niet echt wat je zocht...maar ik wil je zeker helpen om de tocht naar de perfecte bot!

Gepost door: soet | 22-10-06

that's what sisters are for! elkaar helpen zoeken naar de perfecte botten! thanks sis.

Gepost door: Kat | 22-10-06

hoi,per toeval kwam ik bij jou terecht via google,toen ik janet&janet intoetste,ik zag dat jij in oktober op zoek was naar deze laarzen,ik zoek deze laarzen in het zwart,en de hoge!ze zijn er maar kan ze nergens vinden!!help(typisch vrouwelijk)met vriendelijke groeten!!

Gepost door: sigrid sybens | 20-03-07

Ik vind die botten ook super voor verkoopadressen google fashionchannel21 daar kan je op regio en op merk verkooppunten zoeken succes !!

Gepost door: isa | 03-04-07

hejla Hej girlies,
heb ik iets goed gevonden voor jullie:
http://cgi.benl.ebay.be/Prachtige-zwarte-laarzen-van-Janet-Janet_W0QQitemZ110117951150QQihZ001QQcategoryZ23462QQcmdZViewItem

ga maar eens een kijkje nemen!

greetz,

Miche

I love Janet&Janet!!!!

Gepost door: Miche | 03-05-07

De commentaren zijn gesloten.