08-11-06

Dikke buik

 

Vriendin C. (die volgens de gyneacoloog zéér vruchtbaar is) probeert al meer dan een jaar om in verwachting te raken.

 

Een andere vriendin: E. (die volgens de gyneacoloog moeilijk in verwachting kon raken) is na 2 maand 'proberen' in blijde verwachting.

 

En nog een andere vriendin S. zit volop te tellen en te rekenen om te zien of het 'de moment' is om een kindje te maken, aftellen, ontgoocheling en opnieuw rekenen. 

 

Nadat een mens getrouwd is het blijkbaar de gewoonte om vragen te stellen als: "En zal je nog lang wachten voor een kindje?  Wanneer komt er een kleintje bij, je hebt er al de leeftijd voor!  Zijn jullie al aant proberen voor een baby?" 

 

Weet je: IK HEB ER MIJN BUIK VAN VOL! (of is dat niet de juiste woordkeuze?)

 

En nog even ter verduideijking: nee, ik ben niet zwanger en wil dat ook nog niet zijn voor de komende paar jaar!

22:58 Gepost door kat in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

kinneke Geen kleine in kat's buik, ben je je er bewust van dat je de eerste moet zijn in ons gezinneke volgens het stappenplan. Huisje, ringetje,...

Gepost door: tilde | 09-11-06

hehe dat vertelde mijn collega ook altijd luidop:"we gaan nog veel te graag uit" etc, maar tis nu ook boem patat! :-) je kiest zelf wanneer je er klaar voor bent, is dat nu vandaag, morgen of binnen tien jaar!

Gepost door: liese | 10-11-06

inderdaad, op een bepaalde leeftijd wordt het vanzelfsprekend dat je aan kinderen begint. Maar bij de één komt die wens nu eenmaal vroeger dan bij de ander. En inderdaad, op familiefeestjes is dit de hel. Vooral tantes en omen zijn hier sterk in: ben je nu nog nie zwanger...grrrrrr

Gepost door: amber | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.