01-02-07

ik voel me vandaag zo sdigjfzoiehgmshgm.

Er bestaat geen woord voor mijn gevoel vandaag.  Ik wil schreeuwen, ik wel roepen en tieren, ik wil in mekaar krimpen en wenen, blèten en snikkentot het over is,...  Het is niet eerlijk!!!

 

Waarom?  Waarom is er zoveel onrechtvaardigheid in de wereld?  Mijn schoonmoeder V. leerde na haar scheiding een toffe pee kennen, ze besloten van hun leven te genieten en planden verre reizen, gingen op citytrip en gingen terug uit.  Het leven lag aan hun voeten!  V. besloot haar huis te verkopen om bij P te gaan inwonen.  Vijf dagen nadat het huis was verkocht stelden ze kanker bij hem vast.  Gisteren ging hij terug op onderzoek, ze geven hem nog een maand, 6 weken. 

 

Hoe kan ik nu normaal functioneren met dat gegeven in mijn achterhoofd?  Hoe moet het nu verder met V?  Geen man, geen huis, geen vooruitzichten, geen toekomst?  Hoe reageer je daarop? Waarover praat je nog, zonder hen te kwetsen? 

 

pfff, ik weet het allemaal eventjes niet meer...

12:05 Gepost door kat in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

re wat ik geleerd heb (daddy story) is dat sommige mensen er echt over willen praten, anderen lachen het liever weg, tis aan jou om te weten te komen wie wat wil! Sterkte lieve zus en schone broer!

Gepost door: soet | 01-02-07

Vreselijk zeg! Luisteren als ze willen praten, zwijgen als zij willen zwijgen, er dus gewoon zijn voor hen... meer kun je in zo'n situatie niet doen, vrees ik. Veel sterkte, ook aan je ventje...

Gepost door: amber | 02-02-07

De commentaren zijn gesloten.