20-02-07

Weekendje WEG!

 

Dit weekend was het zover: het langverwachte weekendje WEG.  Elk jaar, met hemelvaart gaan we met een vaste vriendenkliek (genaamd 'de bende') een weekendje erop uit.  Het allereerste weekend was dichtbij Chimay, vorig jaar was het Achouffe.

 

Dit jaar vervroegden we ons weekend omdat ééntje van 'de bende' zwanger is van haar eerste kindje.  Ook nu weer kozen we een streek waar we een brouwerij konden bezoeken.  Het werd Hastière, nabij Maredsous. Mmmmm.

ma

 

Tijdens het weekend is het traditie geworden om opdrachten voor te bereiden voor elkaar.  Dit jaar hadden we een overkoepelende opdracht.  We trokken naampjes van elkaar en die persoon werd dan je verborgen liefde, die je onopgemerkt moest proberen te verwennen. (om de valentijn toch op een niet-commerciele manier te vieren)

take it please

 

Er werden briefjes verspreid en voorstellen gedaan, gemasseerd en verwend.  Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid won het toch niet van mijn twijfel want ik raadde niet wie mijn cupidootje was EN was bovendien te doorzichtig in het verwennen van mijn verborgen liefde.  Met als gevolg dat ik verloren heb en nu het volgende weekend moet plannen...

 

Voorstellen zijn altijd welkom!

 

 

 

10:12 Gepost door kat in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.